Gde za momačko veče?

Momačko veče je veče za pamćenje za svakog muškarca koji uskoro uplovljava u bračne vode. Kako da vaše momačko veče bude zaista nezaboravno? Putovanje je odlična ideja, ali gde da otputujete za momačko veče?

Putovanja za momačko veče su sve češća i sve više u trendu, ako zaista želite poseban provod sa svojim prijateljima onda je putovanje pravi izbor. Na putovanjima se dele iskustva, stvaraju posebne uspomene, pa zašto onda ne biste otputovali sa svojim prijateljima negde gde će vaše uspomene biti nezaboravne. Po tradiciji momačko veče organizuje kum u dogovoru sa ostalim momcima. Jednostavno isplanirajte sve, rezervišite smeštaj i kupite karte za najbolje klubove i neka zabava počne. Najbolje bi bilo da momačko veče organizujete vikend pre svadbe, kako biste bili sigurni da će na samom venčanju mladoženja i čitava ekipa biti u top formi. Veče pre same proslave venčanja nije dobra ideja, jer niko ne želi da na svoj poseban dan izgleda kao da je upravo izašao iz poplave. 

U skladu sa interesovanjima mladoženje birajte i destinaciju za putovanje. Iako mnogi momci vole da momačko veče provedu uz piće i muziku u nekom klubu, ima i onih koji bi više voleli neku mirniju varijantu sa društvom. U suštini totalno je nebitno da li ćete ceo vikend partijati ili ćete provesti vikend sami u hotelskoj sobi prepričavajući poslednju utakmicu ili doživljaje iz vojske, sigurno ćete se sjajno provesti. 

 

Zašto je putovanje dobar izbor za momačko veče?

4 prijatelja na planini

Mnogi momci žele da ih to veče podseti na sve ludorije i zajedničke trenutke sa prijateljima. Mladoženja se tako oprašta sa momačkim životom i do sledeće momačke večeri teško da ćete izdvojiti vremena da budete sami i slobodni. 

Danas u ponudi možete naći na primer kuću sa bazenom negde izvan grada, gde ćete praviti roštilj, uživati u alkoholu i zabavi sa prijateljima. Takođe, ovo je idealna prilika da priuštite mladoženji da se oproba u novim stvarima koje je oduvek želeo kao što su rafting ili skakanje iz padobrana, sve to zabeležite aparatima ili telefonima kako bi vas uvek podsećalo na lepe stvari sa svojim društvom. 

 

Popularne destinacije – ideje za momačko veče

Ukoliko ipak želite da ludujete u potpunosti evo nekoliko destinacija koje su idealne za putovanje povodom momačke večeri.  

 

Prag

Prag, Češka

Prag je glavni grad Češke i do njega vam treba nekih 10 sati vožnje kolima. Prag je poznat po dobrom pivu i odličnim klubovima i barovima i svakako važi za grad sa najluđim provodom u ovom delu Evrope. Ako budete imali ceo vikend na raspolaganju možete preko dana obići neku od fabrika piva i iskusiti sam proces proizvodnje ovog, mnogima omiljenog pića, dok ćete uveče uživati u nezaboravnoj zabavi u nekom od klubova. Ovde se možete upuštati u razne vrste „muških“ avantura, uključujući uzbudljive paintball utakmice, biciklizam u četvoro, pucanje iz puške AK-47, rafting avanture i mnoge druge. Obavezno posetite i Beer spa, jedinstvenu u svetu. Uz kvalitetno pivo, lepe žene i pristupačne cene vaš provod je zagarantovan.

 

Amsterdam

Amsterdam noć

Ovo je definitivno najuzbudljiviji grad Evrope. Ovde zabava dobija sasvim novu dimenziju. Uživajte u arhitekturi i “ludim kolačićima” preko dana, i zaplovite u nove avanture u ulici crvenih fenjera uveče. Obavezno isprobajte vožnju pivnicom na točkovima. Dok zajedno uživate u čarima omiljenog pića, verglajte pedale i provozajte se gradom uz puno smeha i šale. Vaš vikend u Amsterdamu će zaista bez sumnje biti za pamćenje. 

 

Dablin

Dablin, Irska

Irci su poznati po svojim pabovima i Guinnesu. Možete čak i obići fabriku Guinnesa tokom dana i isprobati sve njegove varijante, dok uveče uživate u ludiranju sa bučnim i pripitim Ircima u nekom od pabova. 

 

Ibiza

Ibica

Ako na raspolaganju imate malo veći budžet onda je Ibica pravi izbor za nezaboravan provod povodom momačke večeri. Vaša ekipa će se zajedno sa mladoženjom zaista opustiti uz celodnevne žurke i koncerte na plaži, pre nego što se izgovori sudbonosno “DA”. Na ovom ostrvu ćete se maksimalno opustiti i uživati u dobroj muzici, sjajnim koktelima i prelepim plažama.

 

Las Vegas

Las Vegas noć

Grad greha je definitivno destinacija broj 1 za najbolje momačko veče na svetu. Ovaj grad je sve samo ne dosadan. Ovde vas očekuje obilje akcije i zabave za ceo vikend. Ako želite da iskusite lude žurke ili kockanje u najprestižnijim kazinima na svetu ovo je pravi izbor. Ovde vam kočnice prosto otkazuju, možda će doći i do preterivanja u ludorijama, ali upamtite ovo je vaš poslednji vikend slobode. Iskoristite svaki momenat za uživanje i zabavu sa svojim prijateljima.

 

Tajland, Bangkok

Bangkok, Tajland

Bangkok svojim živopisnim noćnim životom privlači hiljade turista tokom cele godine. Od noćnih tržnica, klubova, pozorišnih predstava do barova na krovu sa pogledom na grad koji oduzima dah od 360 stepeni, Bangkok će vas sigurno držati budnim celu noć. Koh Phangan, s druge strane, poznat je po burnim festivalima zbog spektakularnih noći punog meseca. Koh Phangan organizuje zabave za puni mesec za preko dvadeset hiljada ljudi, čineći ih žurkom koju morate posetiti sa svojom ekipom na momačkoj večeri. 

 

Rio de Žaneiro

Rio De Žaneiro

Ukoliko se vreme proslave momačke večeri poklapa sa vremenom održavanja karnevala, put u Rio de Žaneiro biće nešto nezaboravno. Brazil je već omiljen svima u svetu, ali ovaj festival ima svoj dekadentni štih. Poput sata, sve mlade dame otkrivaju svoja ukrašena tela da plešu na ulici četiri dana svake godine.

Ova čarobna pojava je očaravajući prizor, pa je ne treba propustiti. Sve devojke nanose šareni make-up kako bi prevazišle svoje fizičke forme. To im omogućava da postanu čarobnice noći. Sa ovim muzama u pokretu muzika nikada ne prestaje. Ovo će zaista biti nezaboravno vreme sa prijateljima.

 

Nadamo se da smo vam pomogli u odabiru destinacije za vaš poseban provod sa momcima. Imajte na umu da već sve imate, slobodno vreme, prijatelje za ceo život i lepšu polovinu koja vas čeka da zajedno otpočnete novi život. Bilo koju destinaciju da izaberete samo ćete upotpuniti svoje zadovoljstvo i sreću. Pustite kočnice na par dana, ne razmišljajte i opustite se. Dozvolite sebi da maksimalno uživate u zabavi sa svojim prijateljima.

 

Autor teksta: Magdalena Racić